svijeće za krštenje

Ukrašavanje svijeće za krštenje

Ideje:

Voljeli bi da svijeće za krštenje ili obične svijeće ostave neizbrisiv trag, a pritom se svojom jednostavnošću ističu i daju Vašem domu neki poseban ugođaj? U nastavku smo za Vas izabrali nekoliko zanimljih ideja. Svijeće se mogu ukrasiti i dočarati na jako puno načina i s mnogo tehnika, kao kod nas u našoj radionici gdje kreativne ruke naše Helene stvaraju prekrasne i jedinstvene svijeće i njihove ukrase. Sigurni smo da se i kod Vas može pronaći pregršt materijala i ukrasa za dekoraciju.

  1. Na svijeće možete prenijeti svoje fotografije na sljedeći način: ispišite željenu sliku laserskom tintom te ju prilijepite prozirnim ( Foto Transfer Potch) ljepilom i ostavite da se osuši. Ljepilo možete posušiti i fenom, ali sigurnije je da se posuši 24 sata. Kada se posuši, vodom navlažite sliku kako bi skinuli papir te premažite lakom kako bi nestali sitni ostaci papira.
  2. Osim slika, na svijeće možete naslikati bojama u tubama svakojake uzorke i motive i detalje . Za ovakvo oslikavanje morate imati mirnu ruku i biti kreativni, ovisno o prigodi za koju vam treba svijeća. Oslikajte svijeće željenim motivima npr.( križ, božićni ili uskrsni detalji, jesenski ili proljetni motivi, itd.) Za dekoraciju svijeća zaista se može iskoristiti sve što možete zalijepiti ljepilom na njih te su one vaše najraznovrsnije platno.

Svaka naša personalizirana svijeća je potpuno ručni rad, unikatna i jedinstvena, baš poput svakog od vas. Svijeće prolaze kroz spretne ruke naših djelatnika koji to rade sa puno ljubavi i brigom o najsitnijem detalju!

Sve naše mirisne svijeće proizvedene su iz najkvalitetnijih sirovina, pomno biranih mirisa, ekoloških pamučnih fitilja, jer znamo koliko se volite opuštati u okruženju svog doma nakon stresnih i napornih trenutaka.

Nama su najsitniji detalji najbitniji detalji. To su niti vodilje kojih se držimo kod svakog koraka u putovanju svijeće od proizvodnje, pakiranja te dostave u Vaše ruke.

Više na https://svjecarstvo-dobosic.hr/

Odgovori