O Svjećarstvu Dobošić

Svjećarstvo Dobošić je uspješna tvrtka osnovana 1986. godine na temeljima klasičnog obiteljskog obrta te danas zapošljava preko 32 djelatnika na 6500 m2 proizvodno-skladišnog prostora uz konstantan razvoj.

Ivan Dobošić započeo je sa izradom svijeća u svojim ranim 20-im godinama,te uz kontinuirano istraživanje i uvođenje novih tehnologija prošao sve faze razvoja proizvodnje.

Uz uvođenje inovacija te s dozom hrabrosti u donošenju poslovnih odluka postao je prvi po diktiranju trendova te po dizajnu i kvaliteti svijeća i lampiona.

Do danas tvrtka slijedi viziju utemeljenu u samim počecima, s ciljem zadovoljavanja svih potreba naših kupaca i kao takva ostaje pri vrhu proizvodnjom i inovacijama na području svijeća, mirisnih svijeća i svijeća za krštenje.

TEHNOLOGIJA I INOVACIJA

Uz konstantno ulaganje u moderniziranje proizvodnje Svjećarstvo Dobošić danas nudi sve; od mirisnih svijeća visoke kvalitete ,svijeća za razne prigode (svijeće za krštenje,svijeće za vjenčanje, obljetnice), pa do široke palete lampiona parafinskih i elektronskih, te lampiona od stakla. Stalna prisutnost na domaćem i inozemnom tržištu, zadovoljstvo dosadašnjih kupaca, te usavršavanje proizvoda garancija su uspjeha tvrtke Svjećarstvo Dobošić, koja je uvijek siguran i dobar partner.

Odgovori