O nama

onama-first_07

POVIJEST

Svjećarstvo Dobošić je uspješna tvrtka osnovana 1986. godine na temeljima klasičnog obiteljskog obrta te danas zapošljava preko 32 djelatnika na 6500 m2 proizvodno-skladišnog prostora uz konstantan razvoj.

Ivan Dobošić započeo je sa izradom svijeća u svojim ranim 20-im godinama,te uz kontinuirano istraživanje i uvođenje novih tehnologija prošao sve faze razvoja proizvodnje.

Uz uvođenje inovacija te s dozom hrabrosti u donošenju poslovnih odluka postao je prvi po diktiranju trendova te po dizajnu i kvaliteti svijeća i lampiona.

Do danas tvrtka slijedi viziju utemeljenu u samim počecima, s ciljem zadovoljavanja svih potreba naših kupaca i kao takva ostaje pri vrhu proizvodnjom i inovacijama na području svijeća, mirisnih svijeća i lampiona te se ponosi najširim asortimanom lampiona te adventskih i mirisnih svijeća.

 

 

33GODINA NA
TRŽIŠTU
33+ZAPOSLENIH
RADNIKA
6500 m2PROIZVODNO
SKLADIŠNOG
PROSTORA

TEHNOLOGIJA I INOVACIJA

Uz konstantno ulaganje u moderniziranje proizvodnje Svjećarstvo Dobošić danas nudi sve; od jednostavnih svijeća za široku potrošnju,mirisnih i dekorativnih svijeća,svijeća za razne prigode (svijeće za krštenje,pričesti,svijeće za vjenčanje, obljetnice),pa do široke palete lampiona parafinskih i elektronskih,te lampiona od stakla. Stalna prisutnost na domaćem i inozemnom tržištu,zadovoljstvo dosadašnjih kupaca,te usavršavanje proizvoda garancija su uspjeha tvrtke Svjećarstvo Dobošić, koja je uvijek siguran i dobar partner u zadovoljavanju potreba kupaca.

FOTOGALERIJA TVRTKE

pregled svih fotogalerija

VELEPRODAJNI PARTNERI

Surađujemo veleprodajno i inozemno u 7 europskih zemalja

Brojimo više od 20 domaćih i inozemnih partnera!

PRIKAZ LOKACIJE NA KARTI KONTAKTIRAJTE NAS